Welke schuttingen zijn er?

Schuttingen zijn er in allerlei vormen, maten, materialen en kleuren. Maar hoe kiest u nou de juiste schutting? Hoewel de houten schuttingen verreweg één van de bekendste tuinafscheiding is, duurt het niet lang meer voordat het overtroffen wordt door stijlvolle andere schuttingen. Tegenwoordig zijn schuttingen gemaakt van alle denkbare materialen, zoals beton, hout-beton, kusstof, aluminium en verschillende houtsoorten. Door deze ruime keuze is er altijd een schutting die bij uw tuin past!

Het aanbod van van tuinafscheidingwinkel.nl

  • Diverse houten schuttingen
  • Composiet schutting
  • Natuurlijke schutting
  • Aluminium schutting
  • Hout-betonschutting

De meeste schuttingen kunnen zowel verticaal als horizontaal geleverd worden.

Schutting onderhoud

Er zijn meerdere schuttingen die - bijna - onderhoudsvrij zijn. We praten dan over de aluminium schutting, composiet schutting en hout-betonschutting. De houten schuttingen en schuttingen van natuurlijk materiaal brengen meer onderhoud met zich mee. Uiteraard zijn er diverse mogelijkheden om de houten en natuurlijke schuttingen zo mooi mogelijk te houden. U kunt ze bijvoorbeeld na een aantal jaren verven of beitsen. Wilt u weten wat u kunt doen om uw schutting zo goed als nieuw te houden? Lees dan hier hoe u uw schutting kunt onderhouden.

Ben zeker van uw keuze

Om de schutting zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen, is het belangrijk dat u een beeld voor ogen heeft. Wat voor een uitstraling wilt u de tuin geven en wat verwacht u van de schutting? Dit soort vragen kunt u zichzelf stellen zodat u zeker bent van uw keuze. Kijk ook eens in onze webshop. Wellicht kunt u hier voldoende inspiratie op doen van een schutting.