Houten schutting

De houten schuttingen

De houten schuttingen zijn al jarenlang een begrip in de tuinafscheidingswereld. Het is waarschijnlijk ook de meest voorkomende schutting in Nederland. De houten schutting is een geschikte sfeermaker voor uw tuin. Zo kunt u er een lik verf over heen doen om een kleur te kiezen die bij u past. Daarnaast is een houten schutting erg geschikt voor het aanbrengen van accessoires, die uw tuin nét wat leuker maken.

Diverse schitterende houtsoorten

Houten schuttingen zijn te bestellen in allerlei houtsoorten. Van duurzaam hout tot het bekende eikenhout. Daarbij komt het geregeld voor dat houten schuttingen wordt gecombineerd met beton of gaas. Hierdoor genereert u een bijzondere schutting. Welke houten schuttingen wij aanbieden in onze webshop? Dat ziet u hieronder

  • Grenen schutting
  • Douglas schutting
  • Hardhouten schutting
  • Eiken schutting

Uitstraling is alles

Een groot voordeel van een houten schutting is de rustige en ongerepte uitstraling. Dus bent u een echte natuurliefhebber die houdt van natuurlijke materialen? Dan is een houten schutting gegarandeerd iets voor u. Verder is een houten schutting gemakkelijk aan te passen naar eigen stijl. Het houtwerk kunt u namelijk beitsen in een andere kleur. Ook is een houten schutting erg geschikt voor het ophangen van eventuele planten of buiten schilderijen.

Door het grote aanbod hout schuttingen die wij kunnen leveren, zit er altijd een geschikte houtsoort voor u tussen.

Terug naar overzicht