Hout-betonschutting

Een hout-betonschutting

Beton is hét helemaal in deze tijd. Naast dat het een robuuste uitstraling aan uw tuin geeft, is het ook een stevige tuinafscheiding bestand tegen vele weersomstandigheden. Wij leveren enkel betonschuttingen in combinatie met hout. Hierdoor creëer je een warm, maar toch stoer effect aan uw tuin.

Voordelen van een hout-beton schutting

De hout-betonschutting is de perfecte tuinafscheiding voor locaties waar een schutting veel te verduren heeft. Op plekken waar weer en wind extra gevoelig zijn, is een hout-betonschutting aan te raden. Een betonschutting is vele malen sterker dan een doorsnee houten schutting. De stevigheid heeft het te danken aan de betonnen onderkant. Hierdoor kan het hout niet in contact komen met de grond, waardoor de schutting niet snel zal rotten.

Een ander praktisch voordeel van een hout-beton schutting is dat de tuinafscheiding minder geluid door laat. Hierdoor dient de schutting perfect als geluidscherm.

Echt design!

De hout-beton schuttingen zijn er in allerlei soorten. U kunt kiezen uit een basic betonschutting of uit beton met een bijzonder motief. Er is namelijk een ruime keuze uit hout-betonschuttingen. Een hout-betonschutting geeft nét wat extra's aan uw tuin. Daarbij heeft het beton zowat geen onderhoud nodig. Zo kunt u lang en optimaal genieten van uw schutting, zonder het echt te hoeven onderhouden.

Bekijk het complete aanbod hout-betonschuttingen hier.

Terug naar overzicht