Composiet schutting

Composiet schutting

Een composiet schutting is een duurzame schutting die voor de helft uit kunstof bestaat. U zult nu wel denken; En de andere helft dan? De andere helft bestaat uit houtvezels of houtstof. Het grootste voordeel van een composiet schutting is dat het lang mooi en in vorm blijft. Hierdoor kunt u langer genieten van uw sfeervolle schutting.

Wat is composiet?

Composiet is een materiaal die bestaat uit een groot deel kunststof. Hoewel het veel op hout lijkt, splintert en rot dit materiaal niet. Hierdoor zal de kunststof schutting jaren langer meegaan dan een houten schutting. Daarbij is een kunststof schutting ideaal voor een strak desgin. Deze stijl kunt u meenemen in de rest van uw tuin.

Waarom composiet praktisch is?

Composiet is een onderhoudsarm materiaal. Perfect wanneer je geen tijd hebt om uw tuin te onderhouden. Het enige klein dingetje wat u hoeft te doen, is het af en toe schoon maken met een doekje. Zo haalt u gemakkelijk het vuil er af. Een ander praktisch voordeel van composiet is dat het niet zoals hout, gebeitst of geverfd moet worden na enkele jaren. Een composiet schutting veranderd vrijwel niet van kleur en blijft er daarom véél langer goed uitzien.

Composiet schuttingen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. De kunststoffen schuttingen creëren een modern effect en is tenslotte veilig. Kortom: Een composiet schutting brengt enorm veel voordelen mee.

Terug naar overzicht