Aluminium schutting

Aluminium schutting

De moderne aluminium schutting wordt met de jaren populairder. Dit heeft voornamelijk te maken met het duurzame materiaal, wat bestand is tegen vele weersomstandigheden. Ook kiezen veel mensen die geïnteresseerd zijn in een onderhoudsvrije tuin, voor een aluminium schutting. Toch is de onderhoudsvrije schutting niet alleen hierom geliefd. Aluminium is namelijk ook een duurzaam product met een moderne uitstraling. Je kunt hierdoor gemakkelijk een gemoedelijk sfeer in uw tuin vormen.

Duurzame aluminium schutting

Aluminium is een duurzaam en luxe materiaal dat regelmatig wordt gebruikt voor een schutting. Veel tijd besteden aan onderhoud is hier dan ook niet van toepassing. Wij bieden diverse aluminium schuttingen aan in onze webshop. Een groot pluspunt van deze duurzame schutting is dat het bestemd is tegen alle soorten weersomstandigheden. Erg geschikt voor strandwoningen dus!

Een aluminium schutting monteren

In tegenstelling tot andere schuttingen, is het plaatsen van een aluminium schutting een eenvoudige klus. Door middel van aluminiumbuizen, die in de grond vastzitten, wordt de aluminium schuttingen vast gemaakt. Hierdoor staat uw schutting ook nog eens veel vaster dan andere schuttingen.

Terug naar overzicht